Vítejte, host
Uživatelské jméno Heslo: Pamatovat si mne
Další diskuse: 

Téma:

Hlavní diskuze 23. čvc 2025 07:21 #144214

• Vašková
  • ROPÁK PISATEL
  • ROPÁK PISATEL
Travis: A ja si porad rikam, ze nejlip se kritizuje od stolu nebo pocitace...ne nadarmo se rika, ze cesky narod je narod plny treneru....

Nikoho se nezastavam, ale kdyz tu jsou vsichni, co by to delali lepe, tak proc to nikdo nezkusi, nepomuze?

Prosím Přihlásit se nebo Vytvořit účet připojte se ke konverzaci.

Hlavní diskuze 23. čvc 2025 07:19 #144213

• Vašková
  • ROPÁK PISATEL
  • ROPÁK PISATEL
KP37: Kluci psali, ze 90% vi, tak jsi bohuzel v mensine (s13) (s2)

Hlavní diskuze 23. čvc 2025 07:10 #144212

• KP37
  • ROPÁK EXPERT
  • ROPÁK EXPERT
Může sem někdo napsat, kdo v tý skupině teda je? Jestli to teda není tajný..asi tuším, na koho se tady naráží (s2) , ale zajímalo by mě to celkově..
Mikymaus Hynek raus!!!

Hlavní diskuze 23. čvc 2025 06:43 #144211

• Travis
  • ROPÁK HUSTOMAGNÁT
  • ROPÁK HUSTOMAGNÁT
Hawkay: Bohužel i pro mě, a myslím že nejen pro mě, jsou v té sestavě lidé, které bych tam vidět nechtěl a kteří mají velký podíl na tom, kde se ten náš hokej aktuálně nachází. To, že se něco změní, pokud tam budou dál figurovat tito pánové, je čistá iluze.

Hlavní diskuze 22. čvc 2025 22:53 #144210

• Unihoc10
  • ADMINISTRÁTOR
  • ADMINISTRÁTOR
  • Ropáci on Tour
veverka: Taky jsem osobní profil přestal používat, protože co tam někteří dokáží vytvořit nebo vymyslet, to se fakt nedalo pochopit, žiju reálný život ne jako většina ten na sociálních sítích, ale zůstala mi apka fb Ropáků.
.:HC VERVA Litvínov:.

Hlavní diskuze 22. čvc 2025 22:21 #144209

• ptakulin
  • PŘEDSEDA ROT
  • PŘEDSEDA ROT
  • Ropáci on Tour
Nemusí se vám líbit, jakých výsledků dosahuje mládež. Tomu i rozumím a myslím, že i zde bude muset dojít k změnám směřujícím k lepším výsledkům. Zároveň je ale nutné říct, že mládež je majitelem licence a společně s městem je základním partnerem pro další pokračování naší existence v Extralize. A já věřím, že nyní se potáhne za jeden provaz a dojde k narovnání toho, co se tu úspěšně zničilo.
CHEZA JE HVĚZDA !!!

Hlavní diskuze 22. čvc 2025 22:08 #144208

• veverka
  • MODERÁTOR
  • MODERÁTOR
Unihoc10: Martas, to je jeden z duvodu, proc jsem prestal socky navstevovat. Za chvili to budou dva roky a jsem rad(s2)

Hlavní diskuze 22. čvc 2025 21:44 #144207

• Unihoc10
  • ADMINISTRÁTOR
  • ADMINISTRÁTOR
  • Ropáci on Tour
Když čtu některý komentáře lidí na fb fanklubu, tak nechápu, jak takový myslitelé vůbec v dnešním světě můžou fungovat, to jsou komentáře, to je myšlení. (s24)

Hlavní diskuze 22. čvc 2025 20:11 #144206

• Hawkay
  • ROPÁK PŘISPĚVATEL
  • ROPÁK PŘISPĚVATEL
Cením jak se Ropáci snaží o záchranu hokeje. Když vidím kdo je v "týmu" na záchranu hokeje viz. níže, tak vám bohužel peníze do veřejné sbírky fakt poslat nemůžu 🤷🏻
----Acta non verba----

Hlavní diskuze 22. čvc 2025 19:00 #144205

• pavlis
  • ROPÁK PŘISPĚVATEL
  • ROPÁK PŘISPĚVATEL
Chtěl jsem poděkovat Honzovi Ptáčkovi a všem ostatním, kdo se angažují spolu s hvězdami našeho týmu na záchraně budoucnosti. Pokusím se taky v rámci možností pomoci, ať už pomocí nákupu permanentky, i když se na hokej většinou nedostanu, tak i nákupem trička a pokud přijde někdo s myšlenkou nějakých fanouškovských akcií, dluhopisů nebo podílových listů, tak se rád přidám. Myslím, že nás fanoušků Litvínova je dost. Jen se nesmíme nechat ukolébat, že to někdo jiný udělá za nás.

Hlavní diskuze 22. čvc 2025 15:54 #144204

• Unihoc10
  • ADMINISTRÁTOR
  • ADMINISTRÁTOR
  • Ropáci on Tour
Tomu Kladnu moc nerozumím, nakoupí celej novej tým, kterej na papíře už nevypadá špatně, ale nechá si prvoligový gólmany...Trochu mi to připomíná Budějky letos, taky dobrej tým, což i prokázali, ale dojeli na sněhuláky v bráně.
Nevím no, ale kdybych stavěl tým, tak první začnu golmanem, historie nám každý rok ukazuje, že nepotřebuješ tým plnej hvězd v poli, ale hlavně jednu v bráně, ostatně pro příklad nemusíme chodit vůbec daleko...

Hlavní diskuze 22. čvc 2025 15:47 #144203

• Unihoc10
  • ADMINISTRÁTOR
  • ADMINISTRÁTOR
  • Ropáci on Tour
„Dovolím si tvrdit, že 80 procent změn šlo ještě za bývalým realizačním týmem v čele s Karlem Mlejnkem, protože jsme se domnívali, že budou pokračovat.“ poznamenal generální ředitel litvínovského klubu Pavel Hynek.
Domnívali jsme se, že bude pokračovat a proto ještě v dubnu neměl smlouvu. (s14)

Výborná příprava na výmluvy až se nedejbože nebude dařit, my za to nemůžeme, to si vybral realizák, který už tady není (s2) Bože to je fakt osel...

Hlavní diskuze 22. čvc 2025 15:20 #144202

• Litvínovák
  • ROPÁK EXPERT
  • ROPÁK EXPERT

Hlavní diskuze 22. čvc 2025 14:34 #144201

• Litvínovák
  • ROPÁK EXPERT
  • ROPÁK EXPERT
Docela bych uvítal seznam těch deseti lidí, co vedou jednání o hlavním sponzorovi.

Hlavní diskuze 22. čvc 2025 13:41 #144200

• Travis
  • ROPÁK HUSTOMAGNÁT
  • ROPÁK HUSTOMAGNÁT
Ti pánové, co si drží svá korýtka ve vedení HC Litvínov a jsou zodpovědni za stav naší mládeže, musí od válu hned po panu Hynkovi ....

Hlavní diskuze 22. čvc 2025 13:10 #144199

• av50
  • ROPÁK PISATEL
  • ROPÁK PISATEL
"Navíc dřív Litvínov dokázal vychovávat reprezentanty, hráče pro NHL a nebo minimálně nadstandardní hokejisty pro domácí soutěž. Za posledních dvacet let draftem ale prošli jen dva hráči – Filip Helt a Jan Myšák."

Já jsem věděl, že to neni žádná sláva, ale fuha, to je brutální statistika. Navíc Helt se krom jednoho roku v kanadský juniorce k ničemu nedostal a Honza Myšák válčí, aby se do NHL vůbec probil.

Hlavní diskuze 22. čvc 2025 12:29 #144198

• Lucky_Luke
  • ROPÁK PŘISPĚVATEL
  • ROPÁK PŘISPĚVATEL
veverka: Přesně na takové jednání dojel i Chomutov, když tam tomu šéfovali Veverkové. Všechny menší a střední sponzory odehnali a přišli pak o veškerou podporu a pomoc, když ji potřebovali. Každý sponzor i když menší, co dává své peníze, se hodí, při konečném součtu. Takže chování Hynka potažmo Orlenu je k pláči a vede k naštvanosti menších sponzorů z regionu.

Hlavní diskuze 22. čvc 2025 12:05 #144197

• veverka
  • MODERÁTOR
  • MODERÁTOR
No... ta věta "Partneři vnímají, že jsou důležitou součástí toho, aby se hokej v Litvínově udržel. Od malých po největší"
je z dalších, slušně řečeno, zavádějících informací.
Ze zkušeností víme, že víceméně bylo dost mačešsky jednáno minimálně s jednou firmou, které přidávala do banku spíše nižší částky, právě z pocitu sounáležitosti. S příchodem Hynkovo skvadry byla řečeno že buď navýší dramaticky příspěvek a nebo nic. No, pochopitelně na takové jednání není nikdo zvědav. Málokterá firma má peníze za nic a pak ty vydřené peníze utratit takhle? Logicky ne... A když se takto chováte, samozřejmě si pak s odchodem nejsilnějšího sponzora, vyrobíte problém.
Velmi úsměvné je, jak se pak Hynek prezentuje, jako když stojí mimo Orlen, a tváří se, že je tím, kdo se klub snaží zachránit. On je Orlenu prodloužená ruka. Co mu neřeknou, to neudělá. Už aby ten člověk byl pryč a nejen on.

Hlavní diskuze 22. čvc 2025 11:57 #144196

• slepon
  • ROPÁK NOVÁČEK
  • ROPÁK NOVÁČEK
Podle dobře informovaných zdrojů Orlen žádné peníze mládeži nedával, město Litvínov dává do hokeje cca 30mil, které ale dostává zpět za pronájem stadionu a ty peníze jdou právě na provoz zimáku a mládež, Orlen nechce platit Litvínovu 180mil korun ( myšleno dohromady hokej + daně městu() když doteď dával 80, 60 hokej a 20 město, tady je zakopaný pes, město sáhlo Orlenu na prachy tak jim to vrátil, protože rafinérka v Litvínově ve ztrátě nebyla, unipetrol jako celek ano. Vemte si kolik Orlen sype do reklamy a sponzoringu jinde, tam by se těch 60mega pro chezu vešlo v pohodě, kdyby chtěli, a to že má licenci v rukou mládež je běžná praxe ze spousty jiných oddílů, je to pojistka proti stěhování. ale je jasné, že pokud nebude rekonstrukce nebude extraliga a pro většinu z vás ani hokej. tak snad se vše povede a Litvínov nezhasne

Hlavní diskuze 22. čvc 2025 10:59 #144195

• Uhelka
  • ROPÁK HUSTOMAGNÁT
  • ROPÁK HUSTOMAGNÁT
  • Loajalita je víc než peníze
Já se nechci moc nikoho zastávat, ale napadlo někoho, že možná se dosud nenašel člověk, který by chtěl mládež vést? Já pochybuju, že ten odvar je tak velký, jak se tu mnozí domnívají

Moderátoři: veverka