Vítejte, host
Uživatelské jméno Heslo: Pamatovat si mne
Další diskuse: 

Téma:

Hlavní diskuze 01. srp 2025 14:33 #144295

• Vašková
  • ROPÁK PISATEL
  • ROPÁK PISATEL
Litvínovák: Zs svymi prispevky si stoji, nevidim v nich zadne vulgarity, nic neslusneho....
V "dnesni dobe lenosti", kdy zs tebe vse udelaji apky a clovek ma problem si precist instrukce v clsnku, precte sotva nadpis a pak se radeji z lrnosti zepta, to me ale opravdu dovede nadzvednout ze zidle...

Jinak tvuj nazor je subjektivni, neberu ti ho...on je z "psaneho slova" kolikrat narocne poznat, jakym tonem to druhy riks...z toho, ze si to druhy prebere jinsk muze vzniknout nedorozumeni....

Prosím Přihlásit se nebo Vytvořit účet připojte se ke konverzaci.

Hlavní diskuze 01. srp 2025 14:23 #144294

• gejza007
  • ROPÁK HUSTOMAGNÁT
  • ROPÁK HUSTOMAGNÁT
Koukám, že to Děda zase roztočil !!!

Hlavní diskuze 01. srp 2025 13:08 #144293

• Litvínovák
  • ROPÁK EXPERT
  • ROPÁK EXPERT
Čibera: Jednoho Čiberu znám, chodil se mnou do třídy, ale to už je dlouho. Táta?

Hlavní diskuze 01. srp 2025 11:21 #144292

• Čibera
  • ROPÁK NOVÁČEK
  • ROPÁK NOVÁČEK
Ha, už jsem tu zase! A co se triček týče, tak už bych ho taky rád měl co nejdřív.
A ač Litvínovák, tak protože mám šichtu asi dnes ho neurvu! A to mě taky psalo plno
lidi z různých koutů republiky. Bohužel oni i já si budem muset počkat!
Ale i to čekání a těšení na něco hezkého má co do sebe,ne?
Třeba i až odpluje Hynek🔥

Hlavní diskuze 01. srp 2025 11:08 #144291

• Čibera
  • ROPÁK NOVÁČEK
  • ROPÁK NOVÁČEK
Čus, černožlutí přátelé! Nepíšu sem, ale čtu docela pravidelně. Obzvlášť když se chci dozvědět aktuální informace. Někdy je těžké se prokousat množstvím pomluv, vzájemných urážek a vysměšného napadání. A přitom obzvlášť v dnešní době by jsme měli držet pospolu.
Jako jeden celek (s32) děkují čibi

Hlavní diskuze 01. srp 2025 10:45 #144290

• Litvínovák
  • ROPÁK EXPERT
  • ROPÁK EXPERT
Vašková: Diskuzi, ti nikdo nebere,ale promiň od tebe mě to moc slušné nepřipadá. Občas si přečti, co píšeš. Napsat někomu ,, Co tu píšeš za sračky."' , není zrovna slušně. Jen si přečti svoje příspěvky. Ne každý je na to zvyklý. S ničím problém nemám. Jen ty názory jsou trochu agresivní vůči někomu. Na věk jsem se ptal proto, že jsem si podle tvých názoru myslel, že jsi mlaďák. Hrrrrr. Nemusím ho vědět.

Hlavní diskuze 01. srp 2025 10:25 #144289

• Litvínovák
  • ROPÁK EXPERT
  • ROPÁK EXPERT
jihoceskychemik: Asi myslí tohle:

Absurdní" je přídavné jméno, které označuje něco nesmyslného, nelogického, protismyslného, nebo odporujícího zdravému rozumu. Může se vztahovat k situacím, myšlenkám, tvrzením nebo chování, které nedávají smysl nebo jsou v rozporu s realitou. V literatuře se "absurdní" často používá k popisu žánru, který se zaměřuje na zobrazování nesmyslnosti lidské existence.

Hlavní diskuze 01. srp 2025 08:41 #144288

• Bradford
  • ROPÁK HUSTOMAGNÁT
  • ROPÁK HUSTOMAGNÁT
  • Jednou s Vervou navždy s Vervou
Lidi chtějí, aby hokej v Litvínově zůstal. Je to tradice, říkají ti, co nefandí
mostecky.denik.cz/...

Hlavní diskuze 31. čvc 2025 20:57 #144287

Avatar uživatele jihoceskychemik
  • jihoceskychemik
  • ROPÁK HUSTOMAGNÁT
  • ROPÁK HUSTOMAGNÁT
Vašku co myslíš tím slovem absurdní....

Hlavní diskuze 31. čvc 2025 18:26 #144286

• Vašková
  • ROPÁK PISATEL
  • ROPÁK PISATEL
Koňýk: Me se omlouvat nemusis, prislo mi to dost absurdni resit to takovym zpusobem, kdyz ropaci jasne napsali, jaky je plan a ze mysli i na prespolni....
Tzn, pokud si triko koupis ve druhe vlne napr o tri tydny pozdeji, pomuzes uplne stejne 😉

Hlavní diskuze 31. čvc 2025 18:24 #144285

• Vašková
  • ROPÁK PISATEL
  • ROPÁK PISATEL
Litvínovák: Pouze tvuj pohled na vec.
Diskuse jsou k tomu, aby se diskutovalo, pokud to nema vulgarni a neslusnou formu, proc ne.
Zaroven si myslim, ze neni potreba sdelovat vek, te ta asi zklamu.
Jsem rad, ze je davno pryc doba komunismu, kdy muze clovek rict svuj nazor, nebo s tim mas problem?

Nebo hodnotis lidi podle veku a pohlavi, kdyz je ta informace pro tebe tak moc dulezita?

Hlavní diskuze 31. čvc 2025 16:56 #144284

• Litvínovák
  • ROPÁK EXPERT
  • ROPÁK EXPERT
Vašková: Doufám,že jsi spokojenej. Od té doby, co tu jsi, vyvoláváš jenom konflikty a víš vše nejlíp. Kolik ti je borče?

Hlavní diskuze 31. čvc 2025 15:41 #144283

• Koňýk
  • ROPÁK NOVÁČEK
  • ROPÁK NOVÁČEK
Vašková: \Omlouvám se všem, kterých jsem se dotknul, jen jsem slušne poprosil, ale to se v dnešní době asi nenosí. Důvod první vlny byla pomoc a zavřít h.... v práci všem ,,Pardubičákům,, kteří si nás přejí ve 3.lize. To jejich rytí už je takový každodenní folklór. Litvínovu fandím od svých 9. let to je 42. let.Ted už si radši počkám na e shop, abych nemusel nikoho otravovat. Měl jsem tu čest být 2x na hokeji v Litvínově a z toho zážitku budu žít do konce života. Nic lepšího už nezažiju. Pana Hynka taky nemusím, nikdy mu neodpustím, jak se zachoval k ,,Trávovi,, Hrdě si dál budu fandit Litvínovu ať už se bude jmenovat jak chce. Do teď jsem neměl potřebu do nikoho vandrovat, proto se z fóra odhlašuji, alespoň tím udělám radost všem, kterých jsem se dotkul. Přeji klubu, aby to dopadlo klubu co nejlíp, pomůžu jak to bude možný a ať má klub co největší podporu od svých fanoušků. Na shledanou v lepších časech.

Hlavní diskuze 31. čvc 2025 14:55 #144282

• Vašková
  • ROPÁK PISATEL
  • ROPÁK PISATEL
Uhelka: V tom s tebou nesouhlasim....treneri sice nemaji zkusenosti s trenovanim v extralize, ale rozhodne bych je uz pred sezonou takhle nezateacoval....muzeme se bavit treba po prvni ctvrtine....a muj nazor, ze tahouni jako Suki a Kasouni si tu kabinu a vse kolrm ohlidaji, z toho strach nemam

Hlavní diskuze 31. čvc 2025 14:53 #144281

• Vašková
  • ROPÁK PISATEL
  • ROPÁK PISATEL
Koňýk: Myslim, ze michas vic veci dohromady...
Ad tricka...jsem taky z pomerne vetsi dalky a na druhou vlnu si pockam, ndni to tak dlouho a vim, ze bude, tsk proc bych to nekomu dalsimu zbytecne komplikoval

Ad aktualni situace ...osobne jsem presvedcen o tom, ze aktualni stav nema za vinu mesto Litvinov jako mrnsinovy akcionar za navyseni koeficientu...

Hlavní diskuze 31. čvc 2025 14:04 #144280

• Litvínovák
  • ROPÁK EXPERT
  • ROPÁK EXPERT
Vašková: Sorry,přečti si to ty. Píše se tam doporučujeme. Ne až potom. Odrazuješ fanoušky. Ten už sem nenapíše. Šlo to, mu napsat i jinak.

Hlavní diskuze 31. čvc 2025 12:04 #144279

• Chemik11
  • ROPÁK HUSTOMAGNÁT
  • ROPÁK HUSTOMAGNÁT
av50: Tak většina má smlouvu na rok, ti si odehrají svoje a jestli bude extraliga příští rok tady nebo ne, jim bude jedno, hlavně u cizinců. Nebo ne jedno, ale určitě se z toho hroutit nebudou. Horší by bylo, kdyby měli všichni smlouvu i na příští sezónu.

Hlavní diskuze 31. čvc 2025 11:31 #144278

• KP37
  • ROPÁK EXPERT
  • ROPÁK EXPERT
Já myslim, že umístění v příští sezóně je to nejmenší.. když se teda nespadne, to by bylo po starostech..na titul to stejně asi nevypadá..
Mikymaus Hynek raus!!!

Hlavní diskuze 31. čvc 2025 11:26 #144277

• av50
  • ROPÁK PISATEL
  • ROPÁK PISATEL
Pokud by šlo o predikci jen na základě oslabení kádru a realizáku, tak bych to realisticky viděl kolem 8.-10.místa. Když k tomu ale přičteme tu deku, která nejspíš bude na hráčích ležet celou sezónu kvůli nejistotě v klubu, tak mi ta predikce přijde poměrně realistická.

Hlavní diskuze 31. čvc 2025 10:37 #144276

• Uhelka
  • ROPÁK HUSTOMAGNÁT
  • ROPÁK HUSTOMAGNÁT
  • Loajalita je víc než peníze
Vašková: Tak v letech dna tady trénoval i Radim Rulík a o něm bych si nedovolil říct, že to je špatný trenér... Ale čistě objektivně tu není z čeho být nadšený. Broš nikdy pořádně netrénoval dospělý hokej, natož v Extralize, Ptáček to samý. Jedinej, kdo zkušenosti má je Petr, kterýho z Vítkovic i z repre mládeže vyhnali svinským krokem a už ho nikdy nechtějí vidět... nehledě na to, že tenhle triumvirát byl podle dostupných informací až 3-4 volba, takže to je spíš znouzectnost, aby tam vůbec někdo byl. A když není dobrej trenér, tak můžeš mít sebelepší hráče a je ti to k ničemu (Pardubice). Takže sorry ale já zatím nemám proč být spokojený

Moderátoři: veverka