Vítejte, host
Uživatelské jméno Heslo: Pamatovat si mne
Další diskuse: 

Téma:

Hlavní diskuze 15. zář 2025 10:13 #144838

• Vašková
  • ROPÁK PISATEL
  • ROPÁK PISATEL
Theodor12: Zo jsou odpady, ne?
Na zapasy budeme jezdit popelarskym autem, barvy modra a bila...

Prosím Přihlásit se nebo Vytvořit účet připojte se ke konverzaci.

Hlavní diskuze 15. zář 2025 10:08 #144837

• Theodor12
  • ROPÁK NOVÁČEK
  • ROPÁK NOVÁČEK
Ahoj všem, klub ohlásil nového hlavního partnera Marius Pedersen. Co si pod tím mám představit do budoucna? (s2) v tomhle se vůbec neorientuju tak nevím (s2) znamená to, že je to zase o krok blíž k "nezhasnutí"? Díky moc (s1)

Hlavní diskuze 15. zář 2025 09:16 #144836

• Tropr
  • ROPÁK PISATEL
  • ROPÁK PISATEL
JP25: On,spíš bude problém v tom že na to videovýzva nelze vzít.Podle mě.

Hlavní diskuze 15. zář 2025 09:12 #144835

• HenryJames
  • ROPÁK PISATEL
  • ROPÁK PISATEL
Vašková:

Henry, ja jsem uplne v klidu, jen by to pri psani chtelo trochu premyslet

Hele ty mistre světa přemýšlet začni ty a neser se tady do mě, když tu čtu ty tvoje bludy tak ses mi k smíchu ty jelito. Vůbec na mě nereaguj.

Hlavní diskuze 15. zář 2025 08:32 #144834

• JP25
  • ROPÁK PISATEL
  • ROPÁK PISATEL
mě to nejde do hlavy, do konce minulého roku super sezóna, vyrovnané výkony a od nového roku těžká bída a hnus. to ti hráči přes noc zapomněli hrát, střílet góly, bránit? Posily jsem zatím na ledě snad ani neviděl kromě Schiemanna. Poláška jsem za 2 domácí zápasy viděl v útočném pásmu více než za celou minulou sezóny dohromady, ale nemyslím si že on je zrovna ten co by měl být útočný a produktivní obránce i když se snaží. Za 1 zatím 4. lajna, škoda, že to zatím nepotvrdili gólem. Čajan vypadá, že se povedl. včera se mi líbil i Kevin ten se lepší každou sezónu. Systém zatím žádný nevidím, ale určitě to nemá vliv na produktivitu hráčů, tam může být systém jakkoliv dobrý, ale když si v šanci ještě přihrávají tak to golem neskončí.

Po skončení 2. třetiny si tam pár lidi zařvalo na rozhodčí ohledně 1. gólu a když jsem teď koukal na záznam tak měli pravdu a za mě také neměl platit, resp. Nellis měl dostat 2 minuty za nedovolenou výstroj - neměl zapnutou helmu a na záznamu je vidět Kevin, který to gestikuluje směrem k rozhodčím. Videotrenéra asi nemáme nebo to neviděl.

Hlavní diskuze 15. zář 2025 07:45 #144833

• dlouhan26
  • ROPÁK PISATEL
  • ROPÁK PISATEL
Čau bando chtěl bych na vás apelovat jestli by jste nemohli po zápase po sobě aspoň trochu uklidit dnes jsme pozbyrali 5 igelitových pytlů jinak se na jihu zachvily nehneme děkuju za zvážení ps doma máte taky čisto a na jihu jsme doma

Hlavní diskuze 15. zář 2025 06:54 #144832

• Chemik11
  • ROPÁK HUSTOMAGNÁT
  • ROPÁK HUSTOMAGNÁT
Já bych to ale neviděl jen v téhle sezóně. Ono je něco špatně už od začátku kalendářního roku, jen si vzpomeňte na ty výsledky a zápasy. Doma prohry 1:3, 1:2, 2:5, 0:2. Takový zápasy s Budějovicemi, Olomoucí nebo Plzní doma byly stejný sračky jako teď o víkendu. Jediný rozdíl, dokázali jsme dát gól. Venku jsme v tomhle roce vyhráli jen ve Vítkovicích.

Od začátku roku 28 zápasů, 4 výhry v základní hrací době a jedna na nájezdy a jedna v prodloužení. V 16 zápasech z 28 jsme dali maximálně 1 gól. Takže jen pokračuje trend, co začal v lednu.

Hlavní diskuze 15. zář 2025 06:46 #144831

• Vašková
  • ROPÁK PISATEL
  • ROPÁK PISATEL
frolda: Jeste horsi, nez jsem si myslel....ses jak kolovratek nebo jsi tak naivni.....je to "byznys" tam jde hlavne o prachy v prvni rade, nejaka spolocenska zodpovednost je az na poslednim miste a to jeste jen mozna....
Pruser v minulosti byl prodat chemicku do zahranici!

Hlavní diskuze 15. zář 2025 06:07 #144830

• Bradford
  • ROPÁK HUSTOMAGNÁT
  • ROPÁK HUSTOMAGNÁT
  • Jednou s Vervou navždy s Vervou
Vašková:

Jrn bych doplni, ze zbytecnej nakup neni jen Broz, ale i Bros!
Vždyť sem nikdo jiný nechtěl.. GM oslovil několik trenérů, a všichni odmítli jen Broš to vzal. Je smutný , že z Litvínova může na post trenér , SM, GM jediná osoba Albi.

Hlavní diskuze 14. zář 2025 23:44 #144829

• frolda
  • ROPÁK PŘISPĚVATEL
  • ROPÁK PŘISPĚVATEL
Vašková: Ano.

Orlen vlastní klub a zároveň výrazně ovlivňuje celý region. V rámci společenské odpovědnosti by mi přišlo morální a správné, kdyby se snažili co nejvíc klub zachránit, i když už jej nechtějí vlastnit. Sami deklarují, že klub budou dál podporovat jako sponzor, tak proč se nesnažit klub zachránit? Jak by konkrétně Orlenu ublížilo, kdyby na sítích klubu propagoval iniciativu litvínovnezhasne?

Hlavní diskuze 14. zář 2025 23:41 #144828

• Vašková
  • ROPÁK PISATEL
  • ROPÁK PISATEL
frolda: To myslis fskt vazne?

Od kdy se v "byznyse a bojich o koryta" hraje na slusnost?

Proc by klub vlastneny zejmena Orlrnem a hlavne jeho zamestnanci typu Hynek neco delali na vendk?
Premyslis?

Hlavní diskuze 14. zář 2025 23:12 #144827

• adamcheza
  • ROPÁK HUSTOMAGNÁT
  • ROPÁK HUSTOMAGNÁT
Jeste jednu vec napisu k te ctvrte lajne.. Jo, opravdu je to tak, ze 4.lajna dokaze soupere celkem pravidelne zavrit a je to dost smutny, ze vice nez ostatni lajny. Jenze k cemu to je, kdyz oni sice soupere diky bojovnosti a pohybu zavrou, ale diky sve nehokejovosti z toho nic nevytezi. Maximalne odevzdaji utocne pasmo dalsi lajne, ale gol nedaji.

Hlavní diskuze 14. zář 2025 23:03 #144826

• frolda
  • ROPÁK PŘISPĚVATEL
  • ROPÁK PŘISPĚVATEL
No, už po pátečním zápase mě poprvé napadla myšlenka, že by se nedejbože mohlo stát, že zachráníme hokej v Litvínově, ale spadneme sportovní cestou. Nemalujme však čerta na zeď.

Já absolutně nechápu pasivitu klubu směrem ven. Okej, je nařízena likvidace akciovky, ale z nějaké společenské odpovědnosti, solidarity, slušnosti by přece klub jako takový měl sdílet o 106 veškeré ropácké aktivity, snažit se dražit artefakty nynějších i bývalých hráčů, dát na stadion bannery, promítat na obrazovce QR kódy k veřejné sbírce, obléct hráče do toho merche Litvínovnezhasne, dát klukům do kabiny vzkazy přispěvatelů z toho transparentního účtu apod. Vždyť to je bizár. Srdcaři z ropáků + legendy + fanoušci se mohou přetrhnout a klubu jako by to bylo úplně u pozadí (kdyby nebyl stadion města, kdo ví, jestli by vůbec byl klip)...

Tohle je velký rozdíl oproti např. fotbalové Bohemce, kterou se podařilo zachránit, ale tam všichni tahali za jeden provaz.

Kéž bychom hokej zachránili, Hynek a spol. šli pryč a do klubu dostali zpět Gumu, Albyho, Růču, Vantu, Klobouka, Blážu. Kéž by se vrátili i nějací „naši“ hráči jako Alby jr., Robin (vím, že je ústecký), Myšákové apod.

Hlavní diskuze 14. zář 2025 22:46 #144825

• Vašková
  • ROPÁK PISATEL
  • ROPÁK PISATEL
HenryJames: Henry, ja jsem uplne v klidu, jen by to pri psani chtelo trochu premyslet

Hlavní diskuze 14. zář 2025 22:44 #144824

• Vašková
  • ROPÁK PISATEL
  • ROPÁK PISATEL
Bradford: On Hlava mel tragickou uz minulou sezonu....Koblasa hleda psy, evidentne neni v pohode, protoze hleda i formu....
David Kase, tomu evidentne chybi bracha...
Sved nemuze hrat s nehokejisty Hlavou a Brozem!
A fin tu neni moc od produktivity, ale za me cerna prace hodne vdlka bida, hosi ze 4. ho strci v pohode do kapsy....

Jak uz tu bylo psano, klidne bych posadil Broze a Fina a pustil tam Sprynara s Mastou, nebude to horsi nez ted...

Hlavní diskuze 14. zář 2025 22:39 #144823

• Vašková
  • ROPÁK PISATEL
  • ROPÁK PISATEL
Unihoc10: Cenu schizofrenika vecera vyhrava uzivatel Unihoc 😄😄😄

Napsat..."nac stahovat kslhoty, ale je potreba rychle jednat..."

Me pri dnesnim smutnem veceru vazne hodne pobavila....

Trosku hodne si v jedne vete protirecis....

Hlavní diskuze 14. zář 2025 22:34 #144822

• Vašková
  • ROPÁK PISATEL
  • ROPÁK PISATEL
Unihoc10: Jrn bych doplni, ze zbytecnej nakup neni jen Broz, ale i Bros!

Hlavní diskuze 14. zář 2025 22:31 #144821

• doktor
  • ROPÁK EXPERT
  • ROPÁK EXPERT
Za mě všechno špatné....asi se v hlavách hráčů odráží nejistota přiští sezony, ale ku..a, tak snad hrají také o svou budoucnost a nové angažmá? .. i kdyby nedejbože za rok tady nebyla extraliga, tak oni si chtějio vydělat slušné peníze, tak a o ně hrajíˇ. Ale máme tým plno žoldáků a potom to vypadá, tak že hlavně maká 4 lajna, kde jsou dva místní a s nimi Pawel, kterého označujeme léta za nehokejistu, ale dle dněšního výkonu, máme daleko větší nehokejisty (Brož, Fin, Pistěk). A to je hlavní současný problém-.špatné nákupy v létě, žádný ofenzivní bek do přesilovky ani střelec. Ten Holmstrom by se měl probudit u jiných spoluhráčů, ale u kterých, když i Sukel nebo Koblich (ten ale chudák asi hledá pořád ty ztracené psy), Čajkovič nebo David hrají naprosto pod své možnosti. A to jde za trenéry..naše hraje je úplně bez systému, naprosto na náhodu. Je to tragický pohled. Musíme se hodně rychle sebrat, než bude pozdě. Za mě výměna ten trenérských amatérů, kteří si užívají, že trénují extraligu, ale neuvědomují si, že na to vůbec nemají. Koupit dva produktivní hráče do prvních dvou lajn, modlit se, aby byl brzo Ondra a i Moravčík ready naskočit do zápasu a určitě vrátit do sestavy Maštyho se Špynarem a doufat v brzké vyřešení budoucnosti klubu..ale pozor - nový majitel neche investovat peníze do aušlusového materiálu.. ty kluci musí začít mít výsledky, aby to někoho rozumného nalákalo....

Hlavní diskuze 14. zář 2025 22:24 #144820

• Litvínovák
  • ROPÁK EXPERT
  • ROPÁK EXPERT
Litvínovští záchranáři.

www.e-mostecko.cz/...

Hlavní diskuze 14. zář 2025 22:21 #144819

• Vašková
  • ROPÁK PISATEL
  • ROPÁK PISATEL
Litvínovák: Sorry jako, ale tomu neverim ani za mak, je tam dost cizincu, kterym by to melo byt fuk, protoze maji smlouvu na rok...

Ja, uz kdyz jsem videl prakticky komplet pripravu, byl jsem si prakticky jisty, ze trenersky stab bude jeden velky pruser a uz tehdy jsem tu psal, ze nevydrzi do Vanoc a ejhle, ono to bude jeste driv....

Momentalne nejen s ohledem na hru, ale i to, co se kolem klubu deje je pro me jedina mozna volba Albi plus nekdo, koho si vezme k sobe...

Nevzpominate, nez se tu jmenoval Mlejnek tehdy jako hl trener, tak trochu z nouze, jak bylo narocne najit trenera?
A jak je Mlejnek dokazal tenkrat zvednout?

Jsem si temer jisty, ze ten mancaft vubec nevi, co hrat....
Poskladane utoky, nesmyslne...
Cekal jsem, ze priprava je k tomu, aby treneri nasli sestavu....bohuzel....

Za me ti sasci musi co nejdrive skoncit...
....tenhle zoufaly pokus Hynka nevysel....
Hraci hrat umi, jen nevi co...

Moderátoři: veverka