Vítejte, host
Uživatelské jméno Heslo: Pamatovat si mne
Další diskuse: 

Téma:

Hlavní diskuze 09. kvě 2025 15:03 #143328

• adamcheza
  • ROPÁK HUSTOMAGNÁT
  • ROPÁK HUSTOMAGNÁT
Vašková: Koho jsem degradoval? Jen jsem napsal, ze nerozumi jeho anglicismum coz sam napsal. A kdyz pise, ze chape Duduv projev jako pozu, tak jsem mu jen na zaklade dlouhodobeho sledovani Dudy napsal, ze to chape spatne. Nikoho ve svych reakcich neponižuju. A že mi to pises zrovna ty, kterej jsi me nekolikrat psal jak tomu nerozumim, ze ode me nic chytreho necekas atp atp

Prosím Přihlásit se nebo Vytvořit účet připojte se ke konverzaci.

Hlavní diskuze 09. kvě 2025 14:45 #143327

• Vašková
  • ROPÁK PISATEL
  • ROPÁK PISATEL
adamcheza: Ty chlapce, brzdi..proc mas hned potrebu ostatni za nazory degradovat a ve svych reakcich ponizovat? "Ze ty tomu nerozumis atp." Myslim, ze by ses nad sebou a svym chovanim k okoli mohl zamyslet...sorry

Hlavní diskuze 09. kvě 2025 14:43 #143326

• Vašková
  • ROPÁK PISATEL
  • ROPÁK PISATEL
JP25: Ad Coskey...k tomu, aby tu byl je potreba dohody s Chomutovrm a vzhledem k tomu, ze to tam na nrm postavili, je to asi blbost.
Navic douhlasim s Antosem, ktery rekl, ze Codkey je hvezda na Maxu, ale v extralize by to byl slsbej prumer...

Pistrk si myslim, ze bude dobrrj...

Hracu z regionu moc s vykonnosti neni, podivej jak dopadl napr Fronk, kterej se nechytl sni v Chomutovr...

Mne je porad lito odchod Havelky, protoze tsm momentslne typologicky nikoho takoveho nevidim...
Sel bych osobne do rizika a urcitd zkusil Smolenaka, body udrla, dulezity v predbrankovdm prostoru na obou stranach, takovy ranar tu chybi a fsnousky by si rychle svou hrou ziskal

Hlavní diskuze 09. kvě 2025 14:30 #143325

• adamcheza
  • ROPÁK HUSTOMAGNÁT
  • ROPÁK HUSTOMAGNÁT
KP37: Kout železo dokud je žhavý jsi nikdy neslyšel? Ty anglicismy jsou nahodou fajn. To, že ty jim nerozumis z nej nedela negramota. Castokrat se tim lip vyjadruje myslenka. Evidentne ho nechapes. Neni to zadna poza. Normalne vyjadruje svoje nazory na hokej a ja s nim v 90ti procentech souhlasim. To bych mohl rict o kazdym, Koreisovi, Irglovi, Smolenakovi atd ze jejich projev je jen poza, ale ve skutecnosti maj v hlave gulas. Duda umi narozdil od mnohych vnimat moderni hokej(zni to mozna jako klise, ale neni). Vidi detaily, ktery ja vidim taky, ale bohuzel o nich slysim mluvit jen jeho. A jasny, on ve zbytku ty zakladni casti tenkrat nezaril, ale to nikdo z toho tymu. Je snad jen jeho vina, ze jsme hrali o udrzeni? Proste jsme do toho spadli jako tym a bylo treba zabrat, kdyz slo do tuheho a to se i hodne diky nemu nastesti stalo..

Hlavní diskuze 09. kvě 2025 14:06 #143324

• Unihoc10
  • ADMINISTRÁTOR
  • ADMINISTRÁTOR
  • Ropáci on Tour
JP25: Coskeyho chtělo několik týmu ELH, ale on chtěl zůstat v CV, takže pokud nechce hráč nebo klub a to Chomutov taky nechtěl, kterým patří, tak s ním asi těžko vyřídíš střídavý starty...
.:HC VERVA Litvínov:.

Hlavní diskuze 09. kvě 2025 13:43 #143323

• JP25
  • ROPÁK PISATEL
  • ROPÁK PISATEL
Vašková: Mě to logiku moc nedává, neznám sice kvalitu švédské nižší ligy, ale proč místo něho nezkusí někoho z regionu, klidně 2-3 hráče ve stejném věku nebo zkusit Coskeyho z Chomutova na střídavé starty. Vždy je možnost toho hráče vrátit zpět nebo už jje nebrat. Takhle bude pod smlouvá hráč typu zkusíme a uvidíme jestli jsme se trefili.

Hlavní diskuze 09. kvě 2025 13:29 #143322

• Vašková
  • ROPÁK PISATEL
  • ROPÁK PISATEL
pirduch: Duvod?

Hlavní diskuze 09. kvě 2025 13:28 #143321

• Vašková
  • ROPÁK PISATEL
  • ROPÁK PISATEL
Ten Pistek se mi na papire hodne libi, vidim to jsko nahradu za nepovedeneho Pekare(s59) (s20)

Hlavní diskuze 09. kvě 2025 12:58 #143320

• Tropr
  • ROPÁK PISATEL
  • ROPÁK PISATEL
pirduch: Švéd přijde.

Hlavní diskuze 09. kvě 2025 12:53 #143319

• MMM
  • ROPÁK HUSTOMAGNÁT
  • ROPÁK HUSTOMAGNÁT
pirduch: To už nejspíš asi ano ,útočníků už je hodně...

Hlavní diskuze 09. kvě 2025 12:40 #143318

• pirduch
  • ROPÁK HUSTOMAGNÁT
  • ROPÁK HUSTOMAGNÁT
Tropr: tak Švéda si můžeme odškrtout...(s2)

Hlavní diskuze 09. kvě 2025 12:31 #143317

• Tropr
  • ROPÁK PISATEL
  • ROPÁK PISATEL

Hlavní diskuze 09. kvě 2025 09:24 #143316

• KP37
  • ROPÁK EXPERT
  • ROPÁK EXPERT
frolda: Nevim no, já to slyšel jenom od dudy, ale to byl jen příklad.. má toho v každým vystoupení víc. Vzpomínám si třeba na žhavit železo dokud je žhavý atd.
Jinak jsem se teda kouknul na ty statistiky. Zachránce přišel ve 29. kole a do konce základní části měl 1+3..body začal dělat až v části o umístění a v baráži..
Mikymaus Hynek raus!!!

Hlavní diskuze 09. kvě 2025 08:43 #143315

• frolda
  • ROPÁK PŘISPĚVATEL
  • ROPÁK PŘISPĚVATEL
KP37: Jenom pár drobností. Potencionál není patvar, česky je to stejně přístupné jako potenciál.

- Duda přišel před 29. kolem, za těch posledních 23 kol jsme skončili 10. - 11., ale už nešla smazat ta ztráta z první poloviny sezony.

- S tím, že se choval jako hovado souhlasím. Ostatně ho tak tehdy hodnotili i někteří spoluhráči z kabiny.

Hlavní diskuze 09. kvě 2025 06:02 #143314

• KP37
  • ROPÁK EXPERT
  • ROPÁK EXPERT
Nuny: Nuny ale já píšu o tom, že přišel někdy v půlce sezóny jako posila pro boj o play off, né jako zachránce v baráži, kterýho ze sebe dělá.
Negramot - není schopnej dát dohromady kloudnou větu bez těch jeho anglicismů nebo co to je, další patvary např. potencionál.
Pokrytec - myslel jsem to tak, že mluví o tom, jak by se měli hráči chovat a sám se choval jako hovado (např. Čakajík, v šatně jsem nebyl).
Tlučhuba - já ten jeho projev beru jako pózu, bejt za každou cenu zajímavej. Nerozporuju, že se vzdělává, sleduje ty nový trendy, ale příde mi, že z toho má v hlavě akorát guláš. Znova - Irgl mu to řek dobře - seš teoretik, sekery zezadu, to byl celej tvůj hokej (s2)
Mikymaus Hynek raus!!!

Hlavní diskuze 09. kvě 2025 00:06 #143313

• adamcheza
  • ROPÁK HUSTOMAGNÁT
  • ROPÁK HUSTOMAGNÁT
Nuny: Líp bych to nenapsal (s20)

Hlavní diskuze 08. kvě 2025 23:09 #143312

• Nuny
  • ROPÁK HUSTOMAGNÁT
  • ROPÁK HUSTOMAGNÁT
KP37:

Si s tím Dudou děláte kozy né? Nepřišel náhodou třeba proto, abysme žádnou baráž nehráli? Je to tlučhuba, negramot a pokrytec..

Hele s tím fakt nesouhlasím. Je pravda, že jako hráče hrajícího proti nám jsem ho rád neměl. To že nám pomohl se zachránit - to je prostě fakt a je mu za to třeba poděkovat.

Pak je tu jeho působení jako jednoho z členů různých podcastů a byl bych hodně daleko ho nazvat jak píšeš tlučhuba, negramot a pokrytec. Naopak mi příjde že to má v hlavě docela srovnaný a myslí mu to. To že je to v těch debatách stejnej janek jako na ledě - to rozhodně neznamená že je to blbec. Naopak mne často potěší svojí otevřeností a tím, že často se nebojí nazvat věci pravými jmény. Narozdíl od mnoha, kteří okolo každého tématu šlapou jako v hromadě lejn.
Prodám červenej svetr. Značka : Za odvoz i s majitelem. Hlavně hodně daleko.

Hlavní diskuze 08. kvě 2025 22:20 #143311

• Chemik11
  • ROPÁK HUSTOMAGNÁT
  • ROPÁK HUSTOMAGNÁT
Severočech: Pomohl, to je jasné. Tady jde o to, že přišel v době, kdy jsme ještě bojovali o playoff a v tom boji o playoff nám vůbec nepomohl. To že potom byl produktivní v baráži, no aby ne, to by byla jeho ostuda, kdyby nebyl v baráži produktivní.

Hlavní diskuze 08. kvě 2025 20:56 #143310

• Severočech
  • ROPÁK PISATEL
  • ROPÁK PISATEL
Duda nám hodně pomohl zachránit Extraligu. Tak jako i tenkrát Moravčík. Nevím co stále řešíte. Máte krátkou paměť.

Hlavní diskuze 08. kvě 2025 20:10 #143309

• adamcheza
  • ROPÁK HUSTOMAGNÁT
  • ROPÁK HUSTOMAGNÁT
MS zacina, tak dam nazor.. Trochu bych brzdil ty řeči, ze si jdeme pro obhajobu. Za me nejvetsi favoriti Kanada, Švédsko. Kanada dobrej tým, ale MacKinnon s Crosbym z nej delaj absolutniho favorita za me. Trochu podcenovany u nas jsou Švýcaři. Tradicne jeden z nejkousavejsich týmů a s trojicí Hischier, Meier, Fiala jeden z favoritů naší skupiny. Nas tym celkove nevypada spatne. Necas, Pasta, Hronek jsou zarukou kvality. Ale trochu se bojim, ze Rulik uprednostni svy oblibence Vozenilek, Kondelik pred borcema z NHL Laukem a Klapkou jak to tak vypada podle slozeni lajn z treninku. Coz teda nepochopim. Prestoze oba nehrajou ve svych NHL tymech prim, tak v Brne vsechny evropsky hrace celkem jasne prevysovali. Klapka krom toho, ze je to obr skvelej pred branou, tak je i rychlej bruslar a sikovnej na puku. O parnik lepsi nez Vozenilek. Ale uvidime jak to nakonec bude (s31) Jaky ocekavani mate vy?...

Moderátoři: veverka