Vítejte, host
Uživatelské jméno Heslo: Pamatovat si mne
Další diskuse: 

Téma:

Hlavní diskuze 28. zář 2025 15:47 #145260

• Vašková
  • ROPÁK PISATEL
  • ROPÁK PISATEL
Dneska vyhrajem

Prosím Přihlásit se nebo Vytvořit účet připojte se ke konverzaci.

Hlavní diskuze 28. zář 2025 15:28 #145259

• adamcheza
  • ROPÁK HUSTOMAGNÁT
  • ROPÁK HUSTOMAGNÁT
Dneska to muze byt peknej fičák. Snad Budejice nebudou mit podobny den jako meli v patek. Kazdopadne lajna Lantoši-Harris-Olesen, obránce Cibulka, jsem zvedavej jak se s nimi vypořádáme.. (s32)

Hlavní diskuze 28. zář 2025 13:31 #145258

• Litvínovák
  • ROPÁK EXPERT
  • ROPÁK EXPERT
Příští týden soupeři nic moc. Venku Pardubice a Třinec a doma Plzeň.

Hlavní diskuze 28. zář 2025 11:24 #145257

• pepone11
  • ROPÁK HUSTOMAGNÁT
  • ROPÁK HUSTOMAGNÁT
kafu: ten se bude drzet jak hovno kosile

Hlavní diskuze 28. zář 2025 09:02 #145256

• Vašková
  • ROPÁK PISATEL
  • ROPÁK PISATEL
ME ve Volejbale, Polaci na dresech ORLEN (s7)

Hlavní diskuze 28. zář 2025 08:13 #145255

• Unihoc10
  • ADMINISTRÁTOR
  • ADMINISTRÁTOR
  • Ropáci on Tour
m.facebook.com/sto... Další důkaz, že je to jen arogantní kokot bez špetky sebereflexe a dělá mu dobře mít tu moc jakou ještě chvilku má. O tom, že mu jde o Litvínov už teď vůbec nepochybuju, tomu jde jen o svý koryto o nic jinýho. Jak takovej člověk může dělat s lidma, to mi hlava nebere…Chudák třeba p. Hojer, ten se musí v hrobě obracet, když vidí co za exota tam teď po něm sedí…
.:HC VERVA Litvínov:.

Hlavní diskuze 27. zář 2025 21:12 #145254

• kafu
  • ROPÁK PŘISPĚVATEL
  • ROPÁK PŘISPĚVATEL
Pojďme zítra řvát Hynek ven

Hlavní diskuze 27. zář 2025 20:21 #145253

• Unihoc10
  • ADMINISTRÁTOR
  • ADMINISTRÁTOR
  • Ropáci on Tour
Výmluvy, výmluvy a zase výmluvy, jen nevím jestli je horší psát mu na jeho profil nebo že odpověděl a nebo jak odpověděl …Pokud ale jako trenér nevěří svému týmu a vymlouvá se na absenci 4 hráčů byť nejlepších, tak to jednak asi ostatním nepřidá a druhak by s tím něco měl dělat. A pokud mu někdo tvrdí, že mu nikoho nepřivede, pak má dvě možnosti vyprdnout se na to a nebo bejt dál za toho troubu…

Na druhou stranu si řekněme, že v tom zápase prostě žádnej trenérskej tah nebo změna v reakci na vývoj zápasu není, k tomuto nepotřebuje žádného nového hráče.

Hlavní diskuze 27. zář 2025 19:26 #145252

• Chemik11
  • ROPÁK HUSTOMAGNÁT
  • ROPÁK HUSTOMAGNÁT
Nemyslím si, že by na to někdo z hráčů záměrně kašlal. Snad bojují o svoje další smlouvy ne? Kdo by chtěl hráče, který na to začne kašlat, když má klub potíže. Spíš na to nemají a/nebo prostě neví, co hrát, protože trenéři nic moc.

Hlavní diskuze 27. zář 2025 19:03 #145251

• MMM
  • ROPÁK HUSTOMAGNÁT
  • ROPÁK HUSTOMAGNÁT
Hein: Přesně tak svádět to na zraněné hráče je alibisticke! I slepý vidí, že se buď nato sere ,nebo ten tým nemá vůbec žádnou fyzičku, není normální být celý zápas pod tlakem a jen se bránit...

Hlavní diskuze 27. zář 2025 18:07 #145250

• Fanousekchezy
  • ROPÁK PISATEL
  • ROPÁK PISATEL
je to na pytel, ale.. "hlavne se z toho neposrat" nemyslim si, ze by jsi bros vzal tohle na triko, potkal jsem ho, mluvil jsem s nim..
driv, nebo pozdeji se musi zacit darit. trucovat nad vysledky a vyhazovat trenery je to posledni, co ted tym potrebuje. na oko to nevypada, ale v kabine je revu habadej a lidri uz se taky probouzi (s3) nekteri pry zaspali a nekdo se na to celkem vysral.. tak pro prehled: sponzor neni, posily v nedohlednu, nejdulezitejsi hraci out, bros poprvy trener v ehl, nekdo na to sere, nedari se od zacatku roku, tohle vse pod vedenim Hynka. tady to zadnej trener nespasi si myslim.. uvedomuje si vaznost situace, to ze to je uplne na hovno vidi kazdej.
nechci tady sirit optimismus, to vubec, ale maka se. ovsem, jak to dlouho potrva, je mi zahadou.. (s26)

Hlavní diskuze 27. zář 2025 17:34 #145249

• Hein
  • ROPÁK EXPERT
  • ROPÁK EXPERT
I když je velká marodka, na ostatních hráčích musí být vidět ve hře nějaká systematičnost. To se nemůže rozsypat tak, jak se to děje. Copak ti ostatní hráči, ze druhé, třetí, čtvrté lajny nebyli součástí týmu v přípravě? Byli. Takže musí být vidět, že to, co hrají, má hlavu a patu. Že pak nedají gól, protože nemají tu kvalitu, to už je věc jiná. Ale oni se nedokáží dostat ani za základní rozehrávku!

Hlavní diskuze 27. zář 2025 17:29 #145248

• MMM
  • ROPÁK HUSTOMAGNÁT
  • ROPÁK HUSTOMAGNÁT
FandaHCVL3233: Tvl to ke odpověď alibisty...svádět vše nato ,že máme marodku!další idiot do Hynkovi mozaiky...

Hlavní diskuze 27. zář 2025 16:08 #145247

• FandaHCVL3233
  • ROPÁK PŘISPĚVATEL
  • ROPÁK PŘISPĚVATEL
Moje zpráva panu Brošovi: ,,Pane trenére, prosím vás, odstupte z pozice trenéra Litvínovského týmu. Ta hra co předvádí hráči je katastrofa! Chcete to nový impuls! A je potřeba zareagovat dřív než bude pozdě. Buďte tak moc hodný a udělejte to jako rozumný chlap, děkujeme 🫶🏻."

Jeho odpověď: ,,🫣 Taky zdravím a děkuju za “podporu”! Jaký hokej hrál tento tým loni po Novém roce, když prohrál do konce sezóny 19 z 25 utkání? Nechtělo by to spíš se sjednotit než na hráče (a trenéry) od druhé třetiny prvního domácího zápasu sprostě řvát? Jak by hrály jiné týmy, kdyby jim ze sestavy vypadl první obránce a tři zásadní první útočníci a lídři?
Přeju hezký den!"

Já jsem odpověděl: ,,To sice ano, ale ten tým měl v minulém roce nahrabané body ze začátku. Což se v téhle sezóně říct nedá a věste nebo ne ty body nám chybět budou. Lídři sice vypadli, ale dělá pro to někdo něco? Proč se nepřivedou nějaké posily? To samé Fin a Švéd vůbec nehrajou tak jak se od nich očekávalo... Proč se neřeší výměny? Střídavé starty případně přivézt nějaké hráče na zkoušku, tak jako to udělala Plzeň a Hradec?"

Hlavní diskuze 27. zář 2025 13:40 #145246

• Vašková
  • ROPÁK PISATEL
  • ROPÁK PISATEL
Vi nekdo jaky je aktualni stav s marody?

To zraneni Davida Kase mi neprislo nejak extra vazny

Hlavní diskuze 27. zář 2025 12:55 #145245

• Litvínovák
  • ROPÁK EXPERT
  • ROPÁK EXPERT
Dobrý kvíz! Hokejisté podle tváře. Dal jsem 58 bodů. Spíše jsem znal ty starší.

www.idnes.cz/hokej...

Hlavní diskuze 27. zář 2025 12:47 #145244

• Litvínováček
  • ROPÁK HUSTOMAGNÁT
  • ROPÁK HUSTOMAGNÁT
  • Hc Verva forever in my heart ♥️
Výkopnutí panáčků co jim Hyenek říká trenéři je nezbytné, bohužel nezbytné je to jen pro nás fanoušky,Hyenek je nevykopne.
Joo takovej Prešov vykopnul po pěti prohrách hl.trenéra Lotyše Skudru.Ale to tady neočekávám (s6) (s19) (s26)
HC VERVA

Hlavní diskuze 27. zář 2025 12:17 #145243

• Hein
  • ROPÁK EXPERT
  • ROPÁK EXPERT
Je smutné, jak je tu všechno naruby. Zatímco výkony fanklubu hodnotím na výbornou, a děkují tímto panu předsedovi ptakulinovi, tak výkony klubu jsou naprosto nedostatečné.
Jestli tohle je labutí píseň, tak ať to řeknou rovnou a nemusíme tu živit plané naděje. I tak ale považuji za krajně neprofesionální, jestli se nějaká nálada přesouvá z managementu na led. A věřím tomu, že ti kluci nejsou většinou takoví. Takže je podle mne je ten problém ve výměně trenérů, tam se to rozbilo. Odpovědnost a kompetence jsou jasné, za kým jdou.

Hlavní diskuze 27. zář 2025 11:06 #145242

• MMM
  • ROPÁK HUSTOMAGNÁT
  • ROPÁK HUSTOMAGNÁT
Tak Hlava vezme Chomutov, někteří naši hráči skončí tam....bohužel to nevypadá dobře no ,naco by se přece hráči honili a dřeli...bohužel jsem přesně tohle čekal!Včera to byla fakt komedie a hra na jednu branku, výsměch fanouškům co stále doufají a fandí!Nezbývá než si položit otázku, není lepší raději pokračovat v nižší soutěži a vidět aspoň nějaké výkony nez tohle co předvádí?

Hlavní diskuze 27. zář 2025 08:34 #145241

• Unihoc10
  • ADMINISTRÁTOR
  • ADMINISTRÁTOR
  • Ropáci on Tour
HV71: Upřímně, všichni víme, kde končí většina hráčů, kteří projdou našim klubem…V pralese nebo v zapomnění ještě níž…Těch pár, o které by zájem byl, jsou pod smlouvou i na příští sezonu a ten zbytek? Už vidim, jak tady stojí v listopadu nebo říjnu ve frontě manažeři nebo agenti, aby podepsali hráče typu Jíchy, Hlavy, Zygmunta, Brože nebo toho Fina se Švédem a takhle bych mohl pokračovat až na těch pár výjimek, kteří ale mají podepsáno.

Moderátoři: veverka