Vítejte, host
Uživatelské jméno Heslo: Pamatovat si mne
Další diskuse: 

Téma:

Hlavní diskuze 13. říj 2025 13:12 #145840

• doktor
  • ROPÁK EXPERT
  • ROPÁK EXPERT
Nuny: Je to všechno strašidelná věc, ten rozhovor s Vrábelem je úplně o ničem(s11) , to jsou nic neříkající a alibistické fráze. At jde do prd... s tou finanční neutralitou, co to je za termín!!!! Ten je posraný až za ušima a složení týmu jde za ním a za Hynkem, stejně jako angažování těch brambor na střídačku. Je mě z toho strašně smutno., až fyzicky blbě, protože by mě nikdy nenapadlo, že se s mým milovaným Litvínovem může něco takového stát. Hlavně jsem zvyklý ze své práce, že když podřízení nepracují, jak mají, neplní úkoly, tak jsou nějakou nepopulární formou upozornění, že musí být v jejich pracovním nasazení změna, nebo že budou odejiti....ale tady vůbec nic se neděje..to je na tom to strašné, že vedení je to úplně jedno a věřím ,že hráči, kteří jsou v existenciální nejistotě a navíc jim na lavičce velí takoví nýmandi, nemůžou hrát dobře i kdyby chtěli ....

Prosím Přihlásit se nebo Vytvořit účet připojte se ke konverzaci.

Hlavní diskuze 13. říj 2025 13:01 #145839

• peshek
  • ROPÁK HUSTOMAGNÁT
  • ROPÁK HUSTOMAGNÁT
…. Příšerné jak naši chovanci hrajou .,..
Jdu radši na pláž a dam si dvojitý ouzo !!!abych přišel na jiné myšlenky (s32) (s4)

Hlavní diskuze 13. říj 2025 13:00 #145838

• Bradford
  • ROPÁK HUSTOMAGNÁT
  • ROPÁK HUSTOMAGNÁT
  • Jednou s Vervou navždy s Vervou
Chemik11: V dalších článcích (a prohlášení Hynka) se psalo , že ostatní menší sponzoři navýšili finanční podporu pro klub.
V aktuálním článku se píše , že Orlen navýšil rozpočet , ale žádná koruna nejde vidět.
+++++++++++
Rada pro Vrábela , když nemáš prachy na nové hráče nebo trenéry , víš vůbec že můžeš hráče trejdovat nebo vyměnit s jiným klubem na měsíc , do konce roku, nebo sezony ? Jestli není zájem o výměnu s Litvínovem mezi ostatní týmy , tak je chyba u vás .

Hlavní diskuze 13. říj 2025 12:53 #145837

• Litvínovák
  • ROPÁK EXPERT
  • ROPÁK EXPERT
Když by propustili ty tři rádoby trenéry, museli by jim dát odstupné a něco mě říká, že na to nejsou peníze. Takže i nadále budeme jediný tým, který bude mít i nadále na střídačce tři talismany.

Hlavní diskuze 13. říj 2025 12:41 #145836

• Chemik11
  • ROPÁK HUSTOMAGNÁT
  • ROPÁK HUSTOMAGNÁT
Vašková: Však potom padlo, že Pedersen už tu byl před sezónou, jenom až potom ho zveřejnili. Takže ty peníze byly použity na současný kádr.

Hlavní diskuze 13. říj 2025 12:33 #145835

• Litvínovák
  • ROPÁK EXPERT
  • ROPÁK EXPERT
Litvínov .

www.sport.cz/clane...

Hlavní diskuze 13. říj 2025 12:13 #145834

• Vašková
  • ROPÁK PISATEL
  • ROPÁK PISATEL
Uz bych se asi nedivil, kdyby hraci nedostavali vyplaty.... na lede to tak vypada

Kde jsou prachy od Pedersenu?

Nemelo by byt setkani s fanousky?
Dlouho nebylo

Hlavní diskuze 13. říj 2025 11:58 #145833

• Nuny
  • ROPÁK HUSTOMAGNÁT
  • ROPÁK HUSTOMAGNÁT
Unihoc10: No tak už jsou asi ty prachy rozdělený 🤪
Prodám červenej svetr. Značka : Za odvoz i s majitelem. Hlavně hodně daleko.

Hlavní diskuze 13. říj 2025 11:09 #145832

• Unihoc10
  • ADMINISTRÁTOR
  • ADMINISTRÁTOR
  • Ropáci on Tour
Nuny: Vtipný je, že Orlen ještě navýšil rozpočet, před několika týdny s velkou pompou oznámili Pedersena...Ale peníze nejsou, to je snad blbej vtip...
.:HC VERVA Litvínov:.

Hlavní diskuze 13. říj 2025 10:53 #145831

• Nuny
  • ROPÁK HUSTOMAGNÁT
  • ROPÁK HUSTOMAGNÁT
Nuny: Panu Vrábelovi by se dalo poradit aby v rámci finančně neutrálního řešení začali odevzdávat spolu s Hynkem a Dočekalem svoje mzdy do fondu, ze kterého by se platili noví trenéři. A hned by to bylo pane Vrábel finančně neutrální (s9)

Hlavní diskuze 13. říj 2025 10:45 #145830

• Nuny
  • ROPÁK HUSTOMAGNÁT
  • ROPÁK HUSTOMAGNÁT
Tak to je teda mazec - musí to být finančně neutrálni. Já si to překládám, že nemáme ani korunu. Co na tohle asi říká Dočekal ?

www.idnes.cz/hokej...

Hlavní diskuze 13. říj 2025 09:18 #145829

• fanouš
  • ROPÁK HUSTOMAGNÁT
  • ROPÁK HUSTOMAGNÁT
Gambáňo: Ahoj starý brachu,jsem rád že tě zase čtu (s17)

Hlavní diskuze 13. říj 2025 07:50 #145828

• Chemik11
  • ROPÁK HUSTOMAGNÁT
  • ROPÁK HUSTOMAGNÁT
Nejméně bodů, nejméně vstřelených gólů, nejvíce inkasovaných gólů, nejmenší průměr střel na bránu, proti nám jde nejvíce střel na bránu, nejhorší úspěšnost přesilovek, nejhorší na vhazování. (s15) Krásné statistiky po 13 zápasech. (s21)
Aspoň v úspěšnosti na oslabení jsme uprostřed tabulky.

Hlavní diskuze 13. říj 2025 07:01 #145827

Avatar uživatele Kefir_k_snidani
  • Kefir_k_snidani
  • ROPÁK PŘISPĚVATEL
  • ROPÁK PŘISPĚVATEL
Gambáňo: A kde bydlis, Gambano?

Hlavní diskuze 13. říj 2025 06:15 #145826

• Gambáňo
  • ROPÁK NOVÁČEK
  • ROPÁK NOVÁČEK
Chlapi,ta frustrace je cejtit až za hranicema, mám ji taky. Ale jestli se někdo považuje za fanouška Chezy a pak řve na Zdendu Orcta, jak v tom videu, tak je to fakt totální dement a zasloužil by profackovat. Tvl. zrovna Orct tam za ty roky na střídačce udělal neskutečnou práci a má svůj podíl i na jediným našem titulu. Viděl jsem, že Ptakulin vyzývá na FB k tomu, aby nebyla překročena hranice, která by věci neprospěla. Já bych s ním souhlasil, i když vím, že je to kurva těžký, pokud Cheze fandíme celej život a teď koukáme, jak nám týpek ze Sparty začíná kopat hrobeček.

Jak tu píše kolega pode mnou, hněv či protesty by měly asi směřovat hlavně na ty tři pány z vedení, co ještě více naklánějí žlutočernou bárku na rozbouřeným moři. Můžete namítat, že se mi to kecá, protože teď bydlím daleko a sleduju to jen přes ségru a pár kámošů v Litvajzu. Ale jedno mi to není. Táta mě přivedl na stadion v roce 1980 a pár mačů už jsem teda viděl. Přemýšlel jsem poslat slušně psanej dopis Hynkovi, ale mám s ním už svou zkušenost, a tak jsem si řekl, že je to asi zbytečný. Za mně by bylo dobrý třeba se zkusit domluvit a jednou vynechat domácí zápas. Já vím, pro radikální je to málo, ale bylo by to slušný, medializovaný....Ti hráči nejspíše taky berou plat, tak ať mi nikdo neříká, že přestali úplně umět hrát hokej. Já kdybych tohle předváděl v práci, tak mě po týdnu vyhoděj, sklapnul bych vocas a neřekl bych ani popel. Trenéři mě taky serou, ale podle mě za to primárně může ten, kdo je tam přivedl. Zkoušet se naučit se trénovat zrovna v Litvajzu nebyl dobrej nápad...

Cheza naždy v našich srdcích (s32)

Hlavní diskuze 12. říj 2025 23:29 #145825

• Nuny
  • ROPÁK HUSTOMAGNÁT
  • ROPÁK HUSTOMAGNÁT
Je jasný že každýmu z nás kdo máme žlutočerný srdíčko, tomu začínají téct nervy. Není těžké najít viníky a pojmenovat je : Hynek , Vrábel a nezapomínejme na Dočekala, který vypsal Hynkovi bianko šek - vzpomeňte jak se prsil, že hlavní je budget. Na tyto tři lidi by měla směřovat veškerá kritika. Ta skupina turistů co zavítala na naší střídačku a uvízla za lavičkami a nemůže najít cestu ven, to je jen další oběť Hynkova profesionálního vedení klubu. Mrzí mne to s Orctem - on je dnes vlastně poslední mohykán ze skutečné VERVY.

Hlavní diskuze 12. říj 2025 23:06 #145824

• Litvínovák
  • ROPÁK EXPERT
  • ROPÁK EXPERT
Unihoc10: Velkým příkladem sžívání s hráči byl Ivan. Ten si i kolikrát v průběhu zápasu malém přetáhl ponožky přes hlavu.

Hlavní diskuze 12. říj 2025 23:00 #145823

• Litvínovák
  • ROPÁK EXPERT
  • ROPÁK EXPERT
Fanousekchezy: Když fanoušek, který vidí umírat milovaný klub, ze zoufalství může začít dělat nepředložené věci. Věci, které by normalně neudělal. Pokud nedojde k násilí, není podle mě hovado. Hovado je ten, co dopustil tenhle stav, v kterém se klub nachází. Ryba smrdí od hlavy. Od vedení, trenérů a hráčů. Někdo smrdí miň, někdo víc. Kdyby všem ( kromě fanoušků), šlo o přežití hokeje v Litvínově, semknou se a chovají se jinak. Fanoušci už to dokazujou. Teď jsou na řadě, ti co o tom jen mluví. Ano jiná cesta existuje. Pokud je někdo schopen s ochoten ji chtít změnit.

Hlavní diskuze 12. říj 2025 22:17 #145822

• Vašková
  • ROPÁK PISATEL
  • ROPÁK PISATEL
Kdyz tu omilate, ze se tu treneri drzi jako vsi kvuli prachum, tak by me zajimalo, jake tedy nehorazne castky tady berou....

Ona bude prdel, az ty trdnery oproti Hynkove plsnu vydeptsme, odejdou sami, koho pak Hynek sezrne....

Nevite, zda chodi Albi na zimak? Zajimal by me jeho nazor...

Hlavní diskuze 12. říj 2025 22:00 #145821

• Fanousekchezy
  • ROPÁK PISATEL
  • ROPÁK PISATEL
Unihoc10: jasne to bezpochyby. ale na druhou stranu, kdyby tu byl jinej kouc, vyhravalo by se? nekdy nam to prohral herni styl/taktika to slouhlasim..
ale nekdy nas srazi individualni chyby. jo, vsimam si toho jen ja, nebo baranek kazde utkani jednou spadne v nasem pasmu? zpet k veci, to je jednou vylouceni, pak chyba v rozebirani hracu, pak zas kotouc preskoci puk.. celej tym je v rozkladu a davat to za vinu jednomu, nevim. jako jouda ted vypada, zadny gesta na stridacce, motivace nic. to mi celkem vadi.. tady ovsem selhala systematicka prace. to jde castecne za trenerama, ale hlavne za vedenim.

Moderátoři: veverka