Vítejte, host
Uživatelské jméno Heslo: Pamatovat si mne
Další diskuse: 

Téma:

Hlavní diskuze 10. lis 2025 12:55 #146904

• žemla
  • ROPÁK HUSTOMAGNÁT
  • ROPÁK HUSTOMAGNÁT
Omluvte mě musím končit a odhlásit se z fóra,někdo bouchá na dveře (s2)

Prosím Přihlásit se nebo Vytvořit účet připojte se ke konverzaci.

Hlavní diskuze 10. lis 2025 12:48 #146903

• žemla
  • ROPÁK HUSTOMAGNÁT
  • ROPÁK HUSTOMAGNÁT
Nelro: Když někomu vypadne z peněženky koruna a cinkne,tak je má za zadkem…takový mají výjimečný sluch (s2)

Hlavní diskuze 10. lis 2025 12:46 #146902

• litvinov
  • ROPÁK PISATEL
  • ROPÁK PISATEL
při vší úctě David Kaše by se teď v Pardubicích asi ani nevešel do čtyř lajn (posila pro jejich béčko?) a Ondra je věčně zraněný a hraje sotva půlku sezony vždycky.... Pardubice jdou prostě po jménech, ale...(s59)

Hlavní diskuze 10. lis 2025 12:40 #146901

• Nelro
  • ROPÁK NOVÁČEK
  • ROPÁK NOVÁČEK
Tak o Havelkovi s Klikou, se tu snad nemusíme ani bavit. Ten kdo je z Litvinova, vi moc dobře. Druha věc je, že ne každej ukáže na ne prstem (mohl by o něj prijit). Možná proto jsou tak dlouho u koryta. Ono ani neni tak dlouho, kdy to koryto měli i z Litvinova jako z města. Každopádně házení spiny na jednu či druhou stranu, situaci vůbec nepomáhá a v tomhle ohledu by se všichni pánové měli chovat profesionálně a ne jak v hospodě.(s27)

Hlavní diskuze 10. lis 2025 12:25 #146900

• pirduch
  • ROPÁK HUSTOMAGNÁT
  • ROPÁK HUSTOMAGNÁT
JP25: a ještě stále snad i je...

Hlavní diskuze 10. lis 2025 12:13 #146899

• Severočech
  • ROPÁK PISATEL
  • ROPÁK PISATEL
Jestli to zase není nějaká z několika fám......

Hlavní diskuze 10. lis 2025 12:04 #146898

• Bradford
  • ROPÁK HUSTOMAGNÁT
  • ROPÁK HUSTOMAGNÁT
  • Jednou s Vervou navždy s Vervou
Travis: Konečně dobrá zpráva.

Hlavní diskuze 10. lis 2025 11:50 #146897

• Travis
  • ROPÁK HUSTOMAGNÁT
  • ROPÁK HUSTOMAGNÁT
A po Litvínovu se konečně začíná šuškat něco ohledně budoucnosti ... (s13) A není to vůbec špatný ... Litvínov nezhasne !

Hlavní diskuze 10. lis 2025 11:29 #146896

• Chemik11
  • ROPÁK HUSTOMAGNÁT
  • ROPÁK HUSTOMAGNÁT
HV71: Pak někdy loni přišel Havelka na to setkání vedení s fanoušky a tvářil se tam jak nějakej hodnej strejda. Kdybych o něm nevěděl tyhle věci, tak bych mu to snad uvěřil, že je to vlastně super hodnej férovej týpek. (s2)

Hlavní diskuze 10. lis 2025 11:11 #146895

• žemla
  • ROPÁK HUSTOMAGNÁT
  • ROPÁK HUSTOMAGNÁT
To máme mládež úúúú to máme mládež ,doma řezali je málo jak se zdálo,kam to vede se ptám ?? (s2)

Hlavní diskuze 10. lis 2025 10:55 #146894

• JP25
  • ROPÁK PISATEL
  • ROPÁK PISATEL
HV71: Klika byl v té době velitel městské policie v Litvínově.

Hlavní diskuze 10. lis 2025 10:47 #146893

• HV71
  • ROPÁK EXPERT
  • ROPÁK EXPERT
Pro neznale kontextu, kdo vede mladez v Litvinove - pan Havelka po dlouha leta prostrednictvim pana Machacka, se kterym mel firmu na vymahani dluhu, vybiral v litvínovských podnicích "vypalne" - měli sve mlaticky, které podnik rozbily nebo nekoho zmlatily, vyhrozovaly a nasledne nabizely majitely ochranu. On ten jeden dil serialu MOST! je presne o tomto, akorát to ve skutecnosti tak vtipne nebylo. Jedinej u koho narazili byl ten pseudozpevak Martin Maxa, když branil navstevnika svyho klubu - z toho pak byla ta znama kauza. Nikdy odsouzeni nebyli protože většina svedku samozrejme podlehla jejich zastrasovani. Navíc pres Kliku měli konexe i do mistni politiky. Machacek byl zatcen az za dealovani perniku v restauraci Svet, kterou v tu dobu provozoval Havelka.
V Citadele měli při vetsich akcich svůj stul - pak najednou vylezl z hajzlu frajer uplne od krve - a za nim vysmaty mlaticky, který si chtely zrovna zaboxovat. Takto to bezne fungovalo.
Nebavime se tu jen o devadesátkách, tyto věci se dely ještě v roce 2010.

Hlavní diskuze 10. lis 2025 10:29 #146892

• JP25
  • ROPÁK PISATEL
  • ROPÁK PISATEL
HV71: já bych to chápal i kdyby hokej v Litvínově zůstal. Kolik mohou brát? 1,5 mega dohromady? určitě ne oba stejně ale v součtu může být x 12 = 18 mega za rok, plus prémie, tak můžeme být na 20 mega. No a už na příští rok nepotřebuješ 60 mega, ale jen 40 mega a budeš to hrát jako Kladno někde na chvostu s cizinci a hráči na hraně ELH/MAxa a čekat až bude trochu lépe a budeš si moc dovolit lepšího hráče.

Hlavní diskuze 10. lis 2025 10:15 #146891

• HV71
  • ROPÁK EXPERT
  • ROPÁK EXPERT
Chemik11: tak jak to bylo receno, tak to chapu tak, ze s Kasovejma jsou dohodnuty, ze pokud skonci EL v Litvinove, tak jdou k nim

Hlavní diskuze 10. lis 2025 10:00 #146890

• žemla
  • ROPÁK HUSTOMAGNÁT
  • ROPÁK HUSTOMAGNÁT
Já si taky vygooglil jména spolku a vyjelo mě:
Martino Klikoni
Camile Haveketti
Adamino Couballone
ta uměla inteligence si dělá co chce (s2)
A že pak na mě vyjelo jméno
Don Paolo Hynekellini tak jsem radši dal nehledal pro jistotu (s11) (s2)
kdo ví co jsou zač (s2)

Hlavní diskuze 10. lis 2025 09:08 #146889

• ptakulin
  • PŘEDSEDA ROT
  • PŘEDSEDA ROT
  • Ropáci on Tour
Já se tu dneska vůbec nechci pouštět do analýzy a rozboru, kdo je vinný a kdo nikoliv. Podcast s panem Coubalem byl trochu jak pokec s kámošema bez velkých příprav, ten s Hynkem pak precizně připravený formou tabulek a podobného házení špíny na druhou stranu. Já si na první dobrou přál, aby se ta situace řešila s co nejklidnější hlavou a v jisté kooperaci. Opravdu ty výstřely na druhé nepomohou nikomu a ničemu. I já jsem střílel, ale tohle je trochu jiná hra a meta. Cíl by měl být společný, budoucnost pak už jistě jiná. Bez lidí, kterým na tom zas až tak nezáleží.
Dnes je 10. listopadu, pro mnohé to stále vypadá, že se nestalo vůbec nic, ale já věřím, že to, co jsme jako Ropáci spustili, mělo ten správný dosah. Každý krok jsme se snažili promýšlet a i vyklizení jihu a vzkaz Orlenu nebyl jen výstřelem do tmy.
Narozeniny klubu jsme 8.11. oslavili přímo na zimáku Chezatonem a tam bylo vidět, že se za jeden provaz táhnout dá. Není to totiž jen o hokeji. Ale o komunitě lidí, kteří to mají rádi. A je jedno, jestli je to hokej, muzika, film, divadlo, příroda ad. Litvínov a jeho okolí má co nabídnout. A je na nás všech na tom pracovat...
CHEZA JE HVĚZDA !!!

Hlavní diskuze 10. lis 2025 08:10 #146888

• Severočech
  • ROPÁK PISATEL
  • ROPÁK PISATEL
Nikdo v tuto chvíli nic neřekne. Já jen říkám "možná". Stejně se nemohu zbavit dojmu, že je to již strašně dlouho již rozhodnuté.....
Samozřejmě si nepřeji konec LTV v EXL. Nikdy se tam již nemáme šanci vrátit. Proto ta frustrace.
Koukal jsem na podcást s Hynkem. Rozovor mi připadal seriózní a Hynek na mě nepůsobil nijak špatně. Zaznělo tam i to, že hráče nemůže sám od sebe podepsat sám. Vysvětloval i strukturu o které tady spousta diskutujících nic neví, jinak by sem nemohla psát ty kydy co někteří zde píší.
Obecně špatně je, že v rámci naší EXL je možné uzavírat smlouvy s hráči jiných klubů ještě v PRŮBĚHU SOUTĚŽE. Minimálně do začátku playoff bych to zakázal. Nevím zda by to bylo kontrolovatelné, ale takto je to špatně.
O poměrech a vztazích s mládeží to tedy je síla. Dokonce jsem si vygooglil to co Hynek radil. Zadal jsem si vedení mládeže a dalších funcionářů.

Hlavní diskuze 10. lis 2025 07:40 #146887

• Chemik11
  • ROPÁK HUSTOMAGNÁT
  • ROPÁK HUSTOMAGNÁT
Severočech: Myslíš tohle: "Kroužíte třeba kolem bratrů Kašových? V Litvínově nejspíš bude muset nastat výprodej.
Předně chci říct, že je důležité, aby se hokej v Litvínově zachránil. Je to klub s obrovskou historií, který určitě patří do extraligy. Nemám přesné informace o aktuálním stavu, ale všichni si přejeme, aby se to srovnalo. Situace kolem Ondry a Davida se nějak vyvíjí, ale spekulace o jejich přestupu by v tuhle chvíli nebyly fér.
Zdroj: www.idnes.cz/hokej..."

No nevim, jak to kdo chápe. Za mě to Sýkora ani nevyvrací, ani nepotvrzuje. Situace se nějak vyvíjí. Možná z jejich strany už nějaký kontakt byl, nabídka přišla, ono taky aby ne že? Ale zatím nic z toho. Tak to chápu já.

Hlavní diskuze 10. lis 2025 07:35 #146886

• Severočech
  • ROPÁK PISATEL
  • ROPÁK PISATEL
Možná další střípek do mozaiky "Litvíné v jeho konec"...: www.idnes.cz/hokej...

P.S......zatím to jde podle plánu (jak jsem již psal)

Hlavní diskuze 09. lis 2025 21:48 #146885

• Vašková
  • ROPÁK PISATEL
  • ROPÁK PISATEL
frolda: ....jeste by to chtelo treti podcast se zastupci mesta, jako minoritnim akcionarem, aby to bylo komplet...
O meste ani jeden z kohoutu moc ve svych vystoupeni nemluvili

Moderátoři: veverka